Petra & Alen 2016

Dijana you didn't take photos at our wedding, you captured once in a lifetime emotions and magical moments that will not be felt again, but will be remembered forever thanks to you. Anytime I feel grumpy I look at our photos and memory brightnes my day.

You have an abbility to blend into the crowd and take natural relaxed shots, exactly what we dreamed of and you captured it. Our favourit photos are the ones of two of us, they were more than what we wished for, you really did captured exactly how we felt that day and we will treasure them forever. You gave us such a personalised service and relly looked after us.

You are our photographer for life!

Thank you again!


Love,
Alen & Petra

Marina i Marko 2015

I tako… Približio se najljepši dan u mom životu. Uzbuđenje je bilo na  vrhuncu, emocije su isplovljavale na svakom koraku. A Dijana, kao pravi  profesionalac, uspjela je stvoriti predivnu priču.
Svaka slika je toliko ispunjena smijehom i suzama radosnicama, a da nisam ni bila svjesna da je Dijana sve to uočila i ovjekovječila zauvijek.

Hvala ti što si bila neprimjetna, a uspjela popratiti svaki najvažniji trenutak i pretočila to u album koji mi je najljepša uspomena
na taj dan. Uz to što si divna, vesela, pristupačna i jako vrijedna osoba, pravi si profesionalac koji zna iskoristiti svu ljepotu prostora
i ljudi.

P.S. Hvala ti i na tome što si se trudila nasmijati nas i opustiti prije slikanja ne bi li „završni proizvod“ bio što bolji. I da, i u tome si
uspjela.

Tvoji M&M

Adela i Matija 2015

Čim sam ju upoznala, odmah mi je kliknula.

Umjetnički duh s okom za detalje i nismo pogriješili što smo te uzeli da ovjekovječiš nama jedan od najvažnijih dana u životu.
Draga Dijana hvala ti na najvrjednijoj uspomeni s našeg vjenčanja, book-u s prekrasnim fotografijama u kojima ćemo još mnogo godina uživati.

Adela & Matija

Ana i Berislav 2014

Od početka dostupna, susretljiva i profesionalna.
Poziranje po vručini si nam učinila zabavnim i bezbrižnim a tijekom zabave neprimjetna iza objektiva "lovila" si svaki važni trenutak.
Hvala ti što si nam pomogla ovjekovječiti naš najvažniji dan prekrasnim fotografijama.